Mad og opskrifter

På Karma sushi med min mand.

Vi skal til Mads Langer koncert i aften. Men vi har lige været et smut forbi Karma Sushi får at spise middag. Jeg havde hørt meget om stedet og tænkte at der skal jeg ind og spise. Så i aften fik jeg overtalt min søde mand til at tage der ind og spise inden koncerten.

Vi bestilt små forrette til at starte med. Og så bestilte vi en menu der hedder Douglas. Der stod at der skulle være nok til 2-3 personer.Men jeg er altså stadig sulten! Og ja jeg er gravid, men der var ikke nok mad for Tobias er altså også stadig sulten! Der gik ret lang tid før maden kom og vi blev lidt presset med tid da vi skulle videre til koncert. Så vi fik også spist det hele ret hurtigt og ikke nydt det så meget som jeg ville. Der var også et hår på et af sushi rullerne, hvilket vi sagde til tjenerne med det sammen. Hun undskylde og fjernet maden igen og fik lavet noget nyt.

Alt i alt var sushien lækker, stedet var mega hyggeligt og tjenerne var rigtigt søde. Men pga vente tiden på maden og håret, fik vi lidt en dårlig oplevelse. Som Tobias siger, når der er hår i maden så tilbyder man noget ekstra til kunden gratis. Det burde man i hvert fald! Så lidt skuffet var vi over denne mad oplevelse. Desværre!

IMG_4516.JPG

IMG_4518-0.JPG

IMG_4519-0.JPG

IMG_4517-0.JPG

IMG_4520-0.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *