Alt muligt blandet

Tidlig i seng og til Budapest i morgen.

budapest-christmas-fair2En hurtigt opdatering. Jeg har ikke rigtigt fået skrevet her på bloggen da både min mobil og computer har været i stykker. Nu skulle begge ting være oppe og køre igen. Fuck hvor er jeg afhængig af min computer og mobil. Det er jo helt vildt så nøgen jeg føler mig, når hverken min mobil eller computer virker. Min computer har ikke kunne tænde siden i fredags. Og min mobil gik også i stykkers i fredags da Liva tabte den. Så har ikke kunne skrive beskeder eller tag den når nogen ringet! Men nu virker begge dele og så er jeg tilbage igen på bloggen.

Tobias og jeg har en tradition hvert år med at tage til en by i Europa for at jule hygge og se på julemarkeder. Og i år tager vi til Budapest. Vi har læst at de skulle have en af europas største julemarkeder, så vi glæder os til at komme der ned i morgen og bare hygge os tre. Vi rejser kl 8 i morgen tidlig, så vil smutte i seng nu. Skriver og opdater i løbet af de næste par dage fra Budapest. Vi er hjemme igen på torsdag, så det er kun 3 dage vi er ude og rejse. Men det bliver dejligt at komme lidt væk og bare være sammen os tre. Vi har brug for det som familie og som kærester efter alt det med den lille baby i maven. Jeg lover at komme med en update om det her på bloggen, inde de næste par dage.

Så godnat her fra!

Billedet i toppen er lånt fra nette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *