Gravid

Uge 20 skanning af den lille i maven.

Kl 14.00 i dag var vi til 20 ugers skanning på Hvidovre. Hun tjekke alt igennem med den lille, trods af den ikke var så samarbejdesvillig. Hun kunne også se hvad køn det var og vi er så glade for at finde ud af at vi skal have en DRENG! Jaaaa, hvor er det fedt. Vi skal have en af hver! Han var som sagt ikke så samarbejdesvillig og lå og gemte sig meget ind mod min ryg. Altså han lå med ansigtet ind af og derfor kunne hun ikke tjekke alt på ham. Hans ansigt kunne hun ikke se og så var hans tarme hvide. Men hun sagde at det kunne godt være hvide fordi han lå som han gjorde. Men at hun ville være på den sikke side og bad mig derfor gå en tur i 20 min. Hoppe lidt rundt og få gang i maven så han kunne flytte sig lidt væk fra min ryg. Så vi gik en tur og jeg hoppet rundt i håb om at han havde bevæget sig bare lidt. Da vi kom ind igen lå han stadig som før og hun kunne derfor ikke få tjekket om alt var ok med hans ansigt og hans tarme.

Fordi hans tarme var hvide/lyste op på skærmen da hun skannet mig skal vi til et tjek mere i morgen med en overlæge. Tobias prøvet at spørge ind til hvad de hvide tarme betød. Men hun ville ikke fortælle os noget. Hun sagde at vi skulle tag den samtale i morgen med overlægen efter han har kigget på mig. Så kan han vudere hvor alvorligt det er.
Da vi sagde at det kunne være jeg kom alene da Tobias skulle noget på det tidspunkt vi havde fået en tid sagde hun at det nok var bedst at jeg ha de en med i morgen. Det gjorde mig jo lidt bekymret!! Jeg gik der fra med en følelse af at hun kunne se at der var noget på min lille baby men ville ikke sige noget til os. Jeg følte hun holdte noget hemmelig for os. Jeg gik der fra mere nervøs end jeg har været før og faktisk også lidt bange.

Vi er glade for at vi skal ha en dreng og glæder os super meget til at se ham når han engang kommer til verden. I morgen skal bare overstås og så krydser vi finger for at det kun er gode nyheder vi får.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *