Alt muligt blandet

Første stop – Bahamas

I morges ved 7 tiden ankom vi til Bahamas. Efter morgenmaden gik vi i land og tog på stranden. Vi ville faktisk bare slappe af i dag. Det med at gå på opdagelse og se øen sprang vi over. Sol, strand og masser af hygge var lige hvad vi havde lyst til. Liva elsker virkelig at være ved stranden. Jeg kender ikke nogen som hende det er så glad for vand. Hun var hel vild og man kan bare se på hende at hun er i paradis. Hendes øjne lyste op da hun så vandet og det kunne ikke gå for hurtigt med at få badedragten på og så i vandet.

Stranden var lækker – lidt for mange mennesker, men det kunne vi jo ikke undgå. Alle fra båden tager jo nærmest det sammen sted hen. Og det må man jo bare tag med, sådan er det når man er på krydstogt.IMG_4589 IMG_4592 IMG_4594 IMG_4599 IMG_4606

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *