Ferie og rejser

Hjem til DK i aften.

Liva og Tobias er i poolen og jeg ligger og slapper af under en parasol. Vi flyver hjem i aften og vi skal bare have tiden til at gå. Vi vil gerne hjem nu, vi savner Bonzo, vores lejlighed og bare at være hjemme. Både Tobias og jeg glæder os til at komme hjem til en normal hverdag igen. Det har været en fantastisk rejse, et dejligt krydstogt og en lækker uge i Florida.  Men det har også været hårdt for mig at skulle rejse rundt som vi har gjort. Det har ikke været så afslappende som jeg havde trode. Men jeg ville ikke være oplevelsen forude. Og er glad for vi har fået tre fantastiske uger sammen inden lillemanden kommer til april.IMG_5169 IMG_5174Se dem lige – de to er altså det bedste der er sket i mit liv. Hold nu k… jeg elsker dem begge på en helt ubeskrivelig måede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *