Børnetøj og mode, Gravid

Ønsker til lillemanden.

Jeg har jo masser af tid nu hvor jeg ikke må lave noget. Så har siddet og kigget lidt på ting til lillemanden. Vi har rigtigt mange ting i forvejen fra da vi fik Liva. Men alt er jo nærmest i lyserødt og lilla. Jeg har en kæmpe Ikea kasse nede i vores kælder som er fyldt med baby tøj, baby sengetøj, bamser, legetøj osv fra da Liva var nyfødt. Og min plan er at når vi er tilbage i lejligheden på søndag så skal jeg i løbet af næste uge ha fået den kasse op – min dejlige mand må lige være stærk og bære den op for mig! Jeg skal kigge hele den kasse igennem og se hvad jeg kan bruge til ham som ikke er i pige farver 🙂 Krydser lidt finger for at der er en del, ellers skal jeg jo nærmest starte forfra med tøj osv. Det kan jo hurtigt blive dyrt!!!

Jeg har kigget lidt rundt på forskellige sider og har fundet det her som jeg faktisk føler jeg skal have til ham 🙂 Skal bare lige have Tobias med på den – i hvert fald de vigtigste ting som ammepude, sengetøj, sengerand og regnslag til barnevogne – de ting har vi 100% i lyserød og lilla farver der hjemme i den store kasse. Og det går ikke, der skal lige købes lidt nyt i drenge farver. Som i kan se er jeg meget vild med de blå farver. Jeg har ikke lige tænkt over at alle de ting jeg har fundet er i blå farver. Men nu er det jo også en dreng vi skal have, så vi går all in og shopper amok i de dejlige blå farver!  blå Sebra puslepude HER, Sebra sengsæt HER, Sebra regnslag HER og Roommate sengesæt HER.SmallstufSmallstuff sengerand HER, sengesæt HER, ammepude HER og legetæppe HER.
hummelHummel tøjet kan købes HER, HER og HER. Hummel sengesætte kan købes HER.

1 thought on “Ønsker til lillemanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *