Ferie og rejser

Om at få en 2 årige til at sove i flyet.

Da kl var 21.00 slukket de alt lyset i flyet. Og så begyndte vi ellers stille og rolig at sige til Liva at nu var det sove tid. Normal bliver hun lagt ca kl 20.00 der hjemme. Men nu hvor vi er lidt ude for vandet rammer så blev det altså senere i dag. Alle andre var faldet i søvn, i hvert fald de fleste babyer sov og børn der var ældre end Liva som også er med i flyet. Men Liva ville da bestemt ikke sove. Nej nej, hun skulle både læse bog i mørket, stå op på sædet og kigge over til dem der sidder bag os. Hun skulle også lige spille et spil på sin iPad og synge lidt sange! Hver gang vi sagde at hun skulle sove så bad hun om at få noget vand at drikke. Hun er sku snu den lille bandit. Hun løber rundt om hjørnerne med os. Og fandt hele tiden på en undskyldning. Så efter noget tid blev vi lidt utålmodigt og hævet vores stemmer over for hende for at få hende til at ligge sig ned. Først grinte hun bare af os men da hun så fandt ud af vi ikke syntes det var sjovt så begyndte hun at græde. Hun kæmpe imod og rejste sig op hver gang vi lage hende ned. Hun kaste både dyne, pude, klud og sut på gulvet flere gang i forsøg på at rejse op.

Så vi endte ud i at være de forældre der har et barn med på flyet som græd og skreg. Vi var dem alle hader når man skal flyve. Dem som vi selv hader og altid tænker “få nu dit barn til at stoppe med at græde”.

Efter 1,5 time gav hun op og faldt i søvn ca ved 23 tiden. Total trætte begge to, prøvet vi selv lige at få sovet lidt. Men da kl blev lidt i 12 – midnat, tændte de alt lyset i flyet og ønsket os alle et godt nytår. Folk poppe champagne flasker, fløjte og klappet. FORHELVET ALTSÅ!! Nu var hun jo lige faldet i søvn!

Vi måtte lige tænke hurtigt og fandt sutteklud og tørklæde frem til at hænge over hende så hun ikke ville blive vækket af lyset. Så nu ligger hun inde i en lille hule og sover videre.IMG_4560 IMG_4563

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *