Gravid

Skal være sengeliggende!

Så er jeg hjemme igen fra Hvidovre. Jeg fik lov til at tage hjem igår efter jeg havde fået svar på blodprøverne og en læge fra fødegangen havde kigge på mig. Hun ville helst have haft mig indlagt, så de kunne holde øje med min urin, blodtryk, lillemandens hjertelyd og mine smerter i maven. Lægen vill ha sendt mig til scanning af min øverste del af maven. Men hun kunne først få en tid til scanning i næste uge. Og jeg nægte altså at være indlagt på hospitalet i en uge! Så fik lov til at tage hjem på 2 betingelser.

1: Jeg skal ringe med det sammen hvis jeg ikke får det bedre med de smerte i maven.
2: Jeg skal være sengeliggende!

Da jeg var gravid med Liva blev jeg også bedt om at være sengeliggende 4 måneder før jeg skulle føde. Var indlagt to gange under min graviditet pga kraftige smerter/plukveer og måtte intet! Nu skal jeg så igen være sengeliggende. Den her gang er det bare lidt svært når jeg har en to årige. Plus Tobias rejser om 8 dage pga arbejde. Han skal være væk i 3 uger, så der er jeg alene med Liva og Bonzo og skal klare det hele selv. WHAT TO DO!? Jeg har selvfølgelig Tobias forældre til at hjælpe mig og min familie men jeg syntes sku ikke det her er sjovt!

Vil lige fortælle at mine blodprøver var normale og jeg har ikke svangerskabsforgiftning som min læge troede. Hvorfor jeg har smerter oppe øverst i min mave kan lægerne ikke lige finde ud af. Nu skal jeg bare holde mig i ro og slappe af så meget som muligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *