Alt muligt blandet

Alenemor de næste 3 uger.

Så er jeg alene med Liva og Bonzo igen. Tobias rejste igår og er væk de næste par uger. Vi blev enig om at det var bedst han tog afsted til Indonesien nu her inden vi kom for tæt på min termin. Og da jeg helst ikke vil ha at han rejser lige efter jeg har født så blev det altså nu! Det bliver nok lidt hårdt nu hvor jeg har bækkenløsning, ondt over det hele, stadig kvalme og opkast. Det er begrænset hvor meget jeg for slappet af da jeg også skal passe jobbet med at pakke ordre, på posthuset, svare mails osv. Samtid med at jeg har Liva og Bonzo.

Jeg har heldigvis en dejlig familie og svigerfamilie som vil hjælpe alt det de kan. Nu må vi se hvordan det kommer til at gå de næste par dage. Heldigvis har vi fået en hundelufter (vi havde en før vi flytte op i sommerhuset, men hun kan ikke gå med Bonzo mere pga skole og derfor har Tobias hurtigt fundet en ny) Og det vil hjælpe lidt at jeg ved der er en som kan komme og gå nogen lange ture med ham når jeg har brug for det. Det med at handle ind og gøre rendt det må jeg lige se på. Lige nu skal der ikke handles ind foreløbig og rengøring må jeg tage i små bider.

I dag er jeg hjemme og slapper af, ryder lidt op og skal faktisk til at gå alt Liva´s babytøj igennem og se hvad lillemanden kan bruge. Det glæder jeg mig lidt til da det jo nok bringer lidt minder frem fra da Liva var en lille nyfødt prinsesse.

IMG_5385 Render rundt i Tobias t-shirt og den dufter af hans parfume. Ihhh savner min mand så meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *