Gravid

Bækkenløsning, ondt over det hele og ingen energi.

IMG_5468

Min dag i dag skal ikke være andet end ren afslapning. Min bækkenløsning er slem i dag. Har virkelig ondt. Jeg drømmer seriøst om en varmepude eller et varmetæppe som jeg kan ligge over min læn og hofter. Jeg ved godt at en varmepude eller varmetæppe for den sag skyld er total mormor agtigt. Men det hjælper virkelig meget når man har ondt som jeg har. Jeg lånte min svigermors varmepude den gang jeg var gravid med Liva og den pude var som sendt fra himlen. Måske jeg skal gå ud og købe en selv i dag??

Ud over bækkenløsningen har jeg ondt i min ryg, skulder og føder. Jeg har siddet og kigget lidt på graviditets massage og tror det ville være virkelig godt for mig at få sådan en hel krops massage i en time. Det ønsker jeg mig i fødselsdagsgave af min søde mand. Så det håber jeg at jeg får!

Lidt info om hvordan det går med min graviditet nu.
Jeg er i uge 29 plus 5 dage og på søndag er der 10 uger tilbage. Hvor er det altså vildt at tænke på! 10 uger og så kommer lillemanden forhåbentlig. Jeg håber ikke jeg går over tid – det gjorede jeg ikke med Liva så det gør jeg nok heller ikke den her gang! Jeg kan kun ligge på siden når jeg skal sove. Hvis jeg ligger på ryggen gør det  sindsygt ondt og føler ikke jeg kan trække vejret. Når jeg er ude og gå med Bonzo har jeg også svært ved at trække vejret. De lange ture kan jeg ikke mere! De sidste par uger har lillemanden ligge nede under min navle.Hvilket betyder at når han tumler rundt, sparker og slår så går det ud over mit underliv og blære. Selvfølgelig er det dejligt at mærke ham så meget som jeg gør, men F… det gør ondt! For tiden har jeg ingen energi, er virkelig træt og kan mærke at jeg er nød til at sidde ned flere gang og lige få vejret/holde en pause for hvad jeg nu har gang i. Jeg burde sove 20-30 min om dagen, for er træt efter jeg har afleveret Liva i vuggestue og gået med Bonzo. Men ender med at lave alt muligt andet end at slappe af. Typisk mig!!! Kvalmen er nogenlunde væk – den kommer og går men den er der ikke hele tiden mere. Så nu kan jeg også begynde at spise lidt igen!

Jeg var til jordmoder samtale i mandags og vi fik snakket lidt sammen om lillemanden, lytte til hans hjerte og så trykke hun på min mave. Hun vudere ham til at være 1200g, så han har taget på siden vi var til scaning på Hvidovre. Hvilket jo er en god nyhed 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *