Liva og jeg

Dårlig aflevering i vuggestuen.

IMG_5334I morges valgte jeg at gå over til vuggestuen med Liva i vores Croozer. Den er perfekt til nu her hvor der er sne på vejen. Vi er virkelig glad for den og Liva elsker den. Da hun så at hun skulle sidde i den blev hun så glad at hun sagde “Juhuuu”, “Mig sidde der” og “Jaaa”. Hun snakket hele vejen over til vuggestuen og peget på alle biler, busser og metroen og sagde hver gang “Se mor” og “Se der”.

Da vi kom over i vuggestuen og hun skulle ud af vognen så gik vi fra god stemning til en MEGET DÅRLIG stemning!!! Hun ville ikke op af den og da jeg bar hende op, begyndte hun at græde. Hun blev sur og gik væk fra mig imens jeg låste den fast. Da jeg sagde til hende vi skulle ind fik jeg er meget surt nej fra hende imens hun forsat med at græde. Jeg bar hende hen til døren hvor jeg så måtte stille hende ned for at åbne døren. Det gjorde så at hun løb væk. Så hente jeg hende igen, måtte stille hende ned for at åbne døren og så løb hun igen væk – alt i mens hun græd og ikke ville med ind. Efter et par gang med frem og tilbage til døren blev jeg sku lidt sur. Bar hende hen til døre, holdt fast i hendes flyverdragt og åbnet døren samtid. Måtte bære hende hele vejen ind til hendes stue imens hun prøvet at kæmpe sig fri fra mig, græd og skrev som en i helvede! På dette tidspunkt er hun så meget oppe og køre at lige meget hvad jeg sagde til hende og lige meget hvordan jeg træste hende så kunne hun ikke stoppe med at græde og prøvet hele tiden at komme ud til døren hvor hendes vogn står.

Den ene pædagog fra hendes stue kunne høre hende og kom ud på gangen hvor jeg var igang med at tage hendes flyverdragt af. Desværre ville hun ikke med ind på stuen og forsatte med at græde. Så jeg måtte desværre aflevere hende til pædagogen og bare gå der fra alt imens jeg kunne høre hun græd og skrige efter mig.  Åhhhh, det gør sku så ondt i mit hjerte at går fra hende når hun er i den tilstand. Jeg bliver så ked af det og har havde allermest lyst til at give hende flyverdragt på igen og sætte hende ud i sin vogn og køre hende rundt i den. Det er jo bare det hun vil, sidde i den og køre rundt imens hun kigger på alt vi møder og ser på vores vej.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *