Liva og jeg

Fastelavn i vuggestuen.

Så er det i dag vuggestuen holder fastelavn. Og Liva skulle selvfølgelig have sin Klokke Blomst kjole på. Sidste år var hun ikke med til fastelavn over i vuggestuen da hun have skoldkopper over det hele og måtte blive hjemme sammen med mig. Du kan se indlægget her.

Hun er så glad for sin Klokke Blomst kjole og vil have den på hele tiden her hjemme. Så da hun fik den på i dag og fik af vide at hun skulle have den på over i vuggestuen så hoppe hun og klappe i sine hænder imens hun råbte “Jubii”.

Fik lige taget en lille video af hende i morges og lidt billeder inden vi gik i vuggestuen 🙂

[vidcore vid=”xb2JVCRS”]

IMG_5404 IMG_5406 IMG_5410

Jeg ville gerne ha taget lidt billeder over i vuggestuen – men afleveringen er stadig dårlig så lige meget hvor længe jeg sad med hende så begynder hun at græde når jeg går. Plus Bonzo sad ude foran og vente. Og ville ikke lade ham sidde for længe. Så nu håber jeg hendes pædagoger vil tage nogen billeder og jeg så kan få dem senere 🙂

1 thought on “Fastelavn i vuggestuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *