Alt muligt blandet

Fifty Shades Of Grey

Det er helt forkert at se en film som Fifty Shades Of Grey og så komme hjem uden at ens mand er hjemme. JEG SIGER DET BARE!!!! Hold nu op den var altså god – nogen af sex scenerne var måske lige grænse over skredene at skulle sidde og se. Og jeg krumme da også tær engang imellem. Men ham der har hovederollen han var altså meget sød og ret så lækker fra start til slut.

Jeg har som sagt ikke læst bogen og havde der for ingen forventninger. Gik ikke skuffet ud af biografen og syntes nu at filmen var ret god. Jeg havde en dejlig aften igår med mine veninder og efter filmen kørte jeg hjem og hente Liva hos min mor.

Det var dejligt med lidt veninde hygge/Natascha tid.

IMG_5632

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *