Liva og jeg

Fredags hygge med min mus.

Tideliger i dag lage jeg dette op på min FB. Jeg havde sådan lyst til Cola, slik og chips til i aften. Jeg havde tænkt at Liva og jeg skulle hygge til X Factor .
Det er jo fredag så syntes det er okay hun er lidt længer oppe end hvad hun plejer.

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 13.37.28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trods mange tilbud fra flere inde på FB så endte vi altså med at blive på sofaen og hygge alene. Min søde nabo Karen kom lige op forbi med to stykker kage til Liva og jeg. Og så var hendes mand så sød at komme op senere her til aften og gå en lille aften tur med Bonzo. Det er altså dejligt at have sådan nogen søde naboer.

IMG_5472 IMG_5473 IMG_5475 IMG_5478 IMG_5480 IMG_5481Efter X Factor have jeg fået den ide at Liva jeg skulle sove sammen. Elsker at sove med hende og hun ligger sig altid ind til mig så vi ligger i ske. Jeg tog hendes dyne og pude og så lage vi os ind sammen i sengen. Men hun ville meget heller lege og tumlet rundt. Så jeg sagde til hende at hun skulle ligge sig ned og sove sammen med mig ellers skulle hun ind og ligge i sin egen seng alen! Men det ville hun heller – altså ind og ligge i sin egen seng, for efter jeg havde sagt det til hende var hun på vej ned af vores seng og ind på sit eget værelse. Så ind med hendes dyne og pude og putte hende. Jeg tænkte at der går ikke mere end 5 min så kalder hun og vil ind og ligge med mig i vores seng. Men nej hun blev der inde, kaldte ikke på mig og efter 10 min kunne jeg ikke høre hende tumle rundt mere. Så jeg gik ind og tjekke til hende og hun lå sku og sov! Det havde jeg ikke lige regnet med, her troede jeg at jeg rigtigt skulle sove sammen med min datter og ligge i ske med hende. Få en hånd eller fod i hovedet i løbet af natten! Men nej, hun ville meget heller sove i sin egen seng og faldt i søvn i løbet af inge tid.

Så nu sidder jeg her fredag aften og kl er 21.45 – Måske jeg selv skulle gå i seng og sove lidt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *