Liva og jeg

Frisk luft og en lang gåtur over på Amager Fælled.

Vi er lige kommet hjem fra en lang gåtur over på Amager Fælled. Det er så lækkert at vi har natur lige ude foran vores dør og stadig kun 10 min ind til centrum af KBH. Elsker virkelig at bo her!

Liva blev pakket godt ind og havde sin “app” aka ipad med – tænkte at hun nok ikke ville brokke sig så meget hvis hun havde sin ipad til at sidde og spille på imens vi gik den lange tur. Hun kalder forresten sin ipad for app, vi ved ikke lige hvor hun har “app” fra, for vi siger jo selv ipad når vi snakker om den 🙂

Nå men tilbage til vores gåtur. Bonzo elsker jo at gå over på Amager Fælled og Liva fik også gået lidt selv. Hvis Bonzo løb for langt foran os så kaldte hun på ham. Hun fik bådet råbt, “Bonzo”, “Stop Bonzo” og “Bonzo ikke gå”. Hun er også meget vild med at sætte snor på Bonzo og selv gå med ham imens hun holder hans snor. Hvis jeg ikke holder fast i hans snor samtid med Liva så løber hun jo nærmest med ham eller rettelse, Bonzo går så hurtigt at hun ikke kan følge med og falder. Og i stedet for at give slip på Bonzo´s snor så ender hun med at ligge på maven og bliver trukket med hen af jorden. Hi hi, det ser altså ret sjovt ud når det sker, men hun bliver selvfølgelig lidt forskrækket og små græder lidt. Og det er sket et par gang nu, hun skal bare lære at give slip på hans snor når det sker 🙂  Vi endte lige med en tur på 40 min før vi var hjemme igen. F… jeg har ondt over det hele nu. Men Bonzo skal jo ud og gå og han skal jo have en lang tur! Overvejre stærkt nu at lokke Liva i badekar og så kan jeg selv stå under bruseren i lidt tid og få lidt varmt vand ned over min læn og hofter! Er så træt nu at jeg ikke kan overskude at tænke på aftensmad!IMG_5499 IMG_5501 IMG_5504

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *