Gravid

Give me more!!

Jeg har som sagt fået bækkenløsning, og har haft så ondt, at jeg nogle dage knapt nok kunne gå. Jeg ha derfor skulle holde mig mere i ro – Hvilket jo er ret svært for mig med en 2 årige, manden er ude og rejse og skal gå med en hund 3 gange om dagen. Så da jeg havde fødselsdag her forleden havde Tobias købt et gavekort til 75 min gravid massage hos www.ezanza.dk .

Jeg vidste ikke helt hvad det var, men håbet på at det kunne lindre mine smerte. Og hold nu op hvor var det altså godt. Jeg nød alle 75 min og ville overhovede ikke hjem da min massage tid var færdig. Nej hvor var det lækkert og mega tiltrængt for min krop! Jeg har ikke haft smerter siden jeg gik der fra!! Det er bare som om det er helt væk! Så lækkert og det kan varmt anbefales! IMG_5556 IMG_5559 IMG_5562

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *