Gravid

Hindbærblad the

IMG_5463

Jeg har været forbi en helsekost forretning i Fields og købe en pose hindbærblad the. Jeg drak hindbærblad the, da jeg var gravid med Liva og gør det altså gerne igen! Sidst begyndt jeg på det da jeg ca have 10 uger tilbage, hvilket jeg er nu. Så har tænkt mig at starte med en kop i dag. Jeg tror jeg vil drikke 1 -2 kopper om ugen og når jeg så har 4 uger tilbage så måske drikke en kop hver dag.

Da jeg var gravid med Liva læste jeg rigtigt mange forskellige ting inde på nette og de forskellige blogs, om alt hvad man kunne gøre for at få en god og hurtigt fødsel. Der er mange historier og et af dem var at drikke hindbærblad the. Flere steder har jeg læst, at hindbærblade the ikke kan sætte gang i veer/fødsel – hvilket jeg heller ikke ønsker! Men til gengæld anbefaler man at drikker hindbærblad the fra 8-6 uger før termin, fordi den har en positiv effekt på mellemkødet, så man ikke skulle risikere at sprække så meget. Planten skulle have en styrkende og beroligende effekt på livmoderens glatte muskulatur, hvilket reducerer ve-smerter og gør ve-sammentrækninger mere rytmiske, således at fødslen bliver lettet og går hurtiger.

Jeg havde en virkelig god og hurtig fødsel med Liva. Og før jeg fik set mig om var hun på vej ud da vi kom op på fødegangen. Så det gik hurtigt og jeg vil lige sige at jeg sprække ikke under min fødsel. Om det er fordi jeg havde drukket hindbærblad the i de 10 uger inde jeg skulle føde ved jeg ikke. Men jeg drikker det altså gerne igen i håb om, at det vil give mig endnu en god fødsel uden at sprække!IMG_5554

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *