Liva og jeg

Nu med en datter som sover i junior seng.

Vi er på dag 5 i dag og indtil videre syntes jeg det går okay. Den første aften hun skulle sove i sin junior seng lage jeg mig sammen med hende. Hun faldt i søvn efter noget tid og sov der hele natten. Hun vågnet et par gang og i frygt for hun ville falde ud af sin seng, gik jeg ind og tjekke til hende hver gang jeg kunne høre hende om natten. Jeg har en lille vågelampe tændt så hun kan se noget hvis hun skulle vågne. Og jeg har lagt en madras på gulvet lige ved sengen så hvis hun skulle falde ud af sengen så lander hun blødt. Der er sengehest på hendes junior seng.

Det lykkes Tobias at ligge hende og gå 5 min efter han havde lagt hende og så faldt hun i søvn efter 15 min af sig selv. De andre aftner har jeg lagt hende og der har jeg været tvunget til at ligge mig ned i hendes seng sammen med hende eller blive hos hende til hun faldt i søvn. I går lagde jeg hende som jeg plejer og gik fra hende efter 10-15 min. Hun var nogenlunde falde til ro og tæt på at falde i søvn. Men da hun så opdaget jeg var gået ud af rummet begyndte hun at kalde på mig. Og hvis jeg ikke lige kom ind til hende så gik hun selv ud af sin seng og kom ind til mig i stuen. Så i går var lidt af en kamp og jeg tabte den desværre da jeg til sidst gav op og lage mig ned sammen med hende og blev hos hende til hun sov. Det skal jeg selvfølgelig ha lavet om på. Hun skal lære selv at falde i søvn i sin junior seng. Og det kommer nok til at tage nogen dage før hun ligesom accepter det uden at jeg skal ligge sammen med hende hver aften.

Men ellers at jeg faktisk utrolig stolt over at hun sover i sin seng hele natten. Når hun vågner om morgen så kalder hun på mig og venter til jeg kommer ind og siger godmorgen. Hun har mulighed for at kravle ud af sin seng og gå ind til mig om morgen da alle døre er åbne i lejligheden.

Tænk at jeg har en datter på 2 år og 3 måneder som sover i en junior seng. Det er jo lidt vildt! Hun er blevet så stor og det går jo alt for hurtigt! Hun vokser og vokser, udvikler sig så hurtigt når det kommer til sprog og hun kan så meget nu. Jeg kan slet ikke følge med mere!IMG_5365 IMG_5366

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *