Alt muligt blandet

Regnvejr, legedate og mor her skal ud.

IMG_5621

Vi har haft en dejlig lørdag indtil videre. Det regner godt nok og det har det gjort hele dagen. Men det gør skam ikke noget, jeg syntes jo det er mega hyggeligt når det regner. Liva har været nede hos vores nabo Karen og lege med hendes søn Liam. Karen og jeg var også i samme mødegruppe, så de to unger er jo nærmest vokset op sammen. De to har det så godt i hinandens selskab og de leger over i vuggestuen sammen og privat når vi lige har tid til at smutte forbi og få en kop kaffe hos hinanden. Hvis jeg spørg Liva om vi skal gå ned og besøg Liam så svare hun altid “Jaaa, Liam” og “Liam lege” Og så skynder hun sig hen til døren for at komme ud og ned til ham. Jeg så lige min mulighed for at gå en lang tur med Bonzo over på Amager Fælled imens Liva leget med Liam. Godt pakket ind og driv våde fik vi en gåtur på 40 min. Men det var hyggeligt også fordi det netop regner – elsker altså når det regner. Det er bare lig med hygge i min verden når det er sådan en regnvejrs dag som i dag 🙂

Vi har ellers siddet og set lidt tegnefilm, lagt puslespil og leget med Livas køkken og lavet mad – altså Liva har lavet mad til mig med hendes legetøjs mad. Hun elsker at stå foran det køkken og putte mad ind i oven og ned i de forskellige gryder. Så kommer hun altid med en kop og tallerken til mig og så får jeg alt maden som hun har lavet 🙂

Nu sover hun i sin barnevogn ude på altanen – hun skal faktisk snart op fordi mor her skal ud. Så jeg skal lige ha afleveret hende hos min mor som skal passe hende og så skal jeg mødes med mine veninder og i bio. Vi skal se Fifty Shades Of Grey og jeg glæder mig lidt til at se den. Jeg har hørt at folk skulle være skuffet over den, men nu har jeg ikke læst bogen og har derfor ikke de høje forventninger til den. Jeg glæder mig bare til at skulle se mine veninde og komme lidt ud – uden Liva.

Så vil smutte igen – God regnvejrs dag til jer alle og forsat god weekend.

1 thought on “Regnvejr, legedate og mor her skal ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *