Gravid, Læbe gumme ganespalte

Scanning af lillemanden – Vægt og hjerte.

Vi har lige været på Hvidovre til en ekstra scanning af lillemanden. Alt så fint ud når det kommer til hans hjerte! Så vi er super glade. Til gengæld vokser han ikke som han skal – men det vidste vi jo godt, da de har sagt det til os fra start af. Men i dag målte lægen ham og kunne se at han er 19% under den størrelse han skal være. Jeg er i uge 28 og lillemanden vejer 1065 g. Lægen sagde at det var okay, så længe han ikke kommer under 22 % af det han skal være. Pga hans vægt holder de lidt mere øje med os og derfor skal jeg ind til endnu en scanning igen i slutningen af februar så de kan se om han vokser.

Jeg syntes det er hårdt den her gang, både psykisk men også fysik.
Fysik:
Kvalmen er der stadig og jeg kaster også stadig op hverdag. Jeg har bækkenløsning og ondt over det hele! Læn, ryg, hofter, begge mine lægge og mine føder! Jeg er træt og har ingen energi. Jeg kan ikke sove på maven mere og når jeg prøver at ligge på ryggen så føler jeg at jeg ikke kan trække vejret.

Psykist:
Psykist har det været hårdt fordi vi fik beskeden om at han har læbe gummespalte. og måske ganespalte – men det kan de ikke se på scanningen. Og derfor kan han også have andre sygdomme, som hjerte fejl og kromosomfejl. Så vi blev jo bedt om at gå hjem og snakke om vi vil beholde ham eller få en abort hvis han fejlet mere. Det ved vi når vi får svar på forstorvands prøven (10 dages vente tid) og blodprøverne. Vi skal have flere scanninger af lillemande og hans hjerte – 1 gang  hver uge til han bliver født. Jeg har symptomer på svangerskabsforgiftning og hvis jeg har det så skal jeg havde lavet kejsersnit med det sammen! Det har været op af bakke for mig og Tobias hele vejen igennem og lige nu så glæder jeg mig bare til at han kommer ud. Jeg er lige nu træt af at være gravid og tæller dage for at det bliver slutningen af april 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *