Liva og jeg

Se hende lige – mit guld!

Hun ligger og snork sover i sin junior seng. Hun er så glad for den og vil bestemt ikke sove sammen med mig i Tobias og min seng. Selvom jeg giver hende tilbudet siger hun “nej” og skynder sig ind i sin egen seng. Hun siger selvfølgelig “Mor også sove her” eller “Mor sove” imens hun kigger på mig og venter på jeg ligger mig ned ved siden af hende. Jeg kan lige være der, men skal lige bøje mine ben en lille smule.

Her til aften var hun altså ikke lige så vild med iden om at skulle sove – så vi havde lidt af en kamp med både at få ny ble på, nattøj og komme i seng. Der blev sparket, slået, skreget og grædt lidt fra Livas side af. Og jeg blev lidt små sur og gik fra hende imens hun sad og græd i sin seng. Der gik to min og så råbte hun så på mig får at få et glas vand. Hun endte med at drikke 3 glas og så fik jeg et kys og et kram bagefter. Og så kom min dårlig samvittighed op i mig, da jeg var blev sur på hende over hun ikek ville sove og kæmpe så meget som hun nu havde gjort. Så jeg endte med at ligge mig ned til hende og så lå vi i ske til hun faldt i søvn. IMG_5443 IMG_5444

2 thoughts on “Se hende lige – mit guld!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *