Alt muligt blandet

Skal klippes i dag.

Jeg skal lige hente Liva fra vuggestue her ved 3 tiden og så køre vi hjem til min veninde som er frisør. Hun skal klippe mit hår i dag. Jeg er lidt spændt fordi det er VIRKELIG lang tid siden jeg er blevet klippet. Mit hår er total ødelagt, tørt og ser meget træt ud. Så jeg tror der er ret meget der ryger af i dag. Jeg vil ikke have det for kort – nu har det taget mig en krig at få det så langt. Men jeg vil gerne have der skal ske lidt nyt med det. Jeg må jo ikke farve det så kort bliver det. Men hvor kort det bliver er jeg ikke sikker på endnu. Det skal bare være nemt at sætte. Jeg tror jeg skal ha pandehår, måske pandehår til siden. Min veninde har det med at kunne overtale en til at få klippet noget man måske ikke lige have regnet med. Så nu må vi se hvad jeg ender ud i 🙂

Her er lidt ideer til hvad jeg måske vil ha klippet i dag.Skærmbillede 2015-02-25 kl. 13.41.47 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 13.42.02 Skærmbillede 2015-02-25 kl. 13.42.37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *