Liva og jeg

Smoothie tid og masser af selfie!

IMG_5422

Jeg hentet Liva tideligt fra vuggestuen i dag så vi kunne få lidt tid sammen og hygge. Jeg havde lidt forskellige frugter i køleskabet, så vi fik lavet en stor omgang smoothie da vi kom hjem. Liva elsker mine hjemmelavet smoothies og hun havde fået sig et sort rødt smoothie overskæg efter første glas var drukket. Det skulle jeg selvfølgelig lige have lidt billeder af og det syntes hun var mega sjovt. Hun kan godt lig at se sig selv på kamera og bad mig om at tage flere billeder. Så vi fik taget en masse selfies og grint lidt af det 🙂 Vi har rigtigt hygge i dag og jeg elsker at vi har vores små øjeblikke sammen bare hende og jeg. Hun er mit guld, mit et og alt.IMG_5431 IMG_5430 IMG_5429 IMG_5428 IMG_5425

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *