Alt muligt blandet

Billeder af Liva´s værelse.

Endelig færdig – der mangler stadig lidt ting. Som fx en lampe i lofte – skal lige ha fundet en jeg kan lig og den fine ugle lampe fra Bahne som jeg er så forelsket i. Skal ha taget mig sammen og købt den snart!! Men ellers er vi helt færdig med at indrette og hænge ting op på væggen. Jeg mangler faktisk at finde en plads til en sættekasse som hun har fået i fødselsdaggave fra en ven af familien. Og den betyder ret mig for mig – så den skal jeg altså have plads til et eller andet sted. Ser den helst kommer til at hænge på væggen men der er bare ikke mere vægplads. Vi har virkelig udnytte alt hvad vi kunne på hendes værelse.

Vi har prøvet at gøre det så praktisk og enkelt som muligt. Det skulle være nemt for hende at kunne lege og finde sit legetøj, men samtid vil jeg gerne ha at er gemt væk i opbevaring så det ikke ligger på gulvet eller fremme nogen steder. Alt har en bestemt plads – men det betyder også at nå hun leger så skal alt også ryddes op igen i de forskellige opbevarings kasser osv. Og ryde op er jo ikke Livas stærke side 🙁

Men her er der lidt billeder af hendes værelse som det ser ud nu. IMG_5748
IMG_5749 IMG_5750lIMG_5747

2 thoughts on “Billeder af Liva´s værelse.

  1. Hvor er det hyggeligt. Elsker det lille tv-hjørne og brugen af Ribba billedhylden som boghylde. Jeg er så ærgerlig over, at jeg ikke har kunne finde plads til Ribba-boghylderne på min søns værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *