Gravid, Liva og jeg

Der bliver passet godt på mig.

Dette er altså kærlighed det her. Vi sidder alle sammen her på sofaen og hygger. Liva sidder med sin ipad og ser tegnefilm og holder på min mave. Hun er virkelig blevet så sød og kærlig en pige. Hun trøster en når hun kan se man er ked af det eller hvis man har slået sig. Hun er begyndt at komme hen og sige “Så så mor” og holde om mig / give mig kram hvis det er hun kan se jeg er ked af det eller er kommet til skade.

Lige nu skal jeg bare holde mig i ro og mærke efter i maven hvordan jeg har det. Og hvordan jeg tror lillemanden har det. Det er dejligt at jeg har Tobias og Liva omkring mig og at de passer på mig og sørge for mig. De to bedste mennesker i mit liv og jeg kunne ikke være mere lykkelig og heldig en pige. IMG_5917 IMG_5915 IMG_5919

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *