Liva og jeg

Har bagt æble kanel muffins og haft et lille uheld.

Vi har bagt muffins i dag. Og Liva fik lov til at være med, hun putte alt i skålen og rørte rundt.

Vi var desværre ude for et lille uheld inden vi starte med at bage. Jeg havde rykket hendes trip trap stol hen til køkkenboder så hun kunne kravle op og være med. Hun sidder pænt på stolen da jeg gå over til kølleskabet for at hente æg og i det jeg vender mig om har hun stillet sig op for at taget sukkeret der stod på køkkenborder og der falder hun så bagover. Hun lander på ryggen først og derefter rammen hun ned med hovedet! Jeg smider æggene fra mig og løber over til hende. Hun siger ikke noget, hun ligger bare på gulvet og kigger op. Jeg bær hende op og i det begynder hun at græde helt vildt. Så meget at hun ikke kunne trække vejret. Jeg finder sut og hendes sutteklud og sætte mig ned og trøster hende. Det tager godt og vel en halv time før hun er faldet til ro igen og ikke græder mere. Åhhh mit hjerte var knust, jeg blev så ked af det selv, at jeg også begyndte at græde. Jeg vidste jo godt at hun kunne falde ned fra stolen og havde også set det komme, men jeg troede og håbet på at hun ville sidde ned på stolen når jeg nu bad hende om det. Men hun er jo nysgerrig og vil jo gerne være med og røre ved alt. Så det er klart at hun rejser sig op når jeg ikke lige kigger. Sådan nogen uheld kan jeg desværre ikke undgå og de sker også selvom jeg prøver at beskytte hende fra dem. Tobias var ikke hjemme da det skete så måtte fortælle ham det da han kom hjem. Liva gik selv hen og fortalte ham at hun havde slået hovedet og så kigge han jo på mig som et stort spørgsmåltegn. Der kom også lidt tåre frem da jeg skulle sige det til ham fordi jeg følte mig som en dårlig mor 🙁

Men vi fik altså bagt de her lækker æble kanel muffins og vi hygge os rigtigt meget med at bage dem. Liva fik sovet en lille time og nu er hende og Tobias taget i svømmehallen og hygger. Dejligt at de lige kan få lidt far datter tid sammen især efter hun faldt og slog sig. IMG_5833 IMG_5836 IMG_5838 IMG_5839

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *