Mad og opskrifter

Hjemmelavet ispinde med jordbær, blåbær og yoghurt.

IMG_5986

Det du skal bruge er:

1 lille skål jordbær – jeg brugte frossene.
1 lille skål blåbær – jeg brugte frossene.
1 lille skål yoghurt naturel.
3 spiseske sukker.

Opskrift:

I en foodprocessor, puré du jordbær med 1 spsk sukker. Lig det tilbage i den lille skål. Det sammen gør du med blåbæren med 1 spsk sukker. Yoghurt pisker du så sammen med 1 spsk sukker. Hæld de 3 blandinger i isformen skiftevis, lav 3 til 5 lag i hver form. Med en kniv stikker du den ned i blandingen og bevæger den op og ned for at de forskellige lag bliver blandet en lille smule sammen. Sæt derefter is formen ind i fryseren indtil de er frosset – 2 til 3 timer. Og så er de klar til at blive spist. IMG_5963 IMG_5964 IMG_5965 IMG_5966

IMG_5967 IMG_5968 IMG_5969 IMG_5985 IMG_5987 IMG_5988Lidt stolt er jeg over det færdige resultat. De blev sku ret gode og smager også vildt godt. De er i hvert fald et hit hos Liva 🙂 Man kan jo selv vælge om man vil putte sukker i eller bare lad det være uden. Tror de vil smage ligeså godt uden sukker.

1 thought on “Hjemmelavet ispinde med jordbær, blåbær og yoghurt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *