Alt muligt blandet

I Det Nye Teater og se Billy Elliot.

Er lige kommet hjem efter at ha haft en fantastisk aften med mine to bedste veninde. Jeg fik i fødselsdags gave en teater billet til Billy Elliot forstillingen. Og i aftes var jeg så inde og se forstillingen. Jeg har aldrig rigtigt været i teateret før, ikke i mit voksenliv, så jeg var jo lidt spændt på at se hvordan det var. Inden vi tog i teateret spiste vi mad på restaurant LeLe som ligger lige ved siden af Det Nye Teater. Lige nu udnytter jeg at jeg kan komme ud med mine veninder, hygge og lave ting med Tobias og Liva inden lillemanden kommer ud.

Forstilling var god, jeg havde ikke nogen forventninger da jeg ikke vidste hvad den handlet om eller hvad det var vi skulle se. Så var positiv overrasket 🙂 Jeg har i hvert fald haft en dejlig aften i det bedste selskab. IMG_5936 IMG_5940 IMG_5945 IMG_5946 IMG_5949

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *