Liva og jeg

Liva og hendes hår.

Liva var skaldet da hun blev født. Og det er først nu her inde for det sidste  år at hun sådan rigtigt er ved at få langt hår. Hun har ellers haft en lidt mærkelig frisure da hun ikke rigtigt har haft nogen hår foran men en masse bag i. Det har være lidt af en svensker frisure hun har haft 😉

Nu er det endelig blevet langt nok til at jeg både kan sætte spænder i og bruge en elastik. Men jeg må ikke, ligeså snart jeg bare rør ved det så går hun i panik og bliver sur. Hun råber altid “Nej mor” eller “Stop mor” Så sætte det i en hestehale eller to rottehaler må jeg ikke. Putte et spænde i må jeg heller ikke. Hun hiver det ud med det sammen igen! Om det er fordi hun ikke er vand til det fra hun var hel lille da hun jo intet hår havde kan være grunden. Men ihhhh altså hvor ville jeg gerne lave en sød frisure på hende.

Hendes hår er meget tyndt. Og om morgen har hun det vildest morgenhår. Men tror i jeg må red det igennem med en børste? Nej, jeg må ikke røre det! Jeg syntes det er så grimt når jeg skal aflevere hende i vuggestuen og hendes hår ser sådan ud – Se billed nedeunder! IMG_5842 IMG_5844

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *