Alt muligt blandet

Min dag i dag.

Min dag i dag består af, at jeg vågnede kl. 6.40 eller det var mere Liva der gjorde det. Jeg lage mig ind i hendes seng (da hun ikke selv kravler ud af den, men sidder og råber “Mooorrrrr”, indtil jeg kommer ind på hendes værelse) Der lå vi så lidt og så kravlet hun ellers ud af sin seng for at hente puslespil. Og det skulle laves i sengen med dyne over os 🙂 Tobias var på dette tidspunkt ude og gå en lang tur med Bonzo så da han kom hjem igen stod vi op og hyggede med morgenmad. Jeg aflevere Liva i vuggestue kl 8:30. Da jeg kom hjem igen gik jeg ind og lagde mig ned og fik en lille lur på 30 min. Så har jeg ordnet vasketøj – det skulle ligges sammen og ind i skabet, efter at ha ligge i vaskekurven i 3 dage 🙁 Vi er ret dårlig til at ligge tøj sammen og ind i skabet her hjemme når det er blevet vasket og tørt! Er lige kommet ud af bruseren – har taget et langt varmt bad! Nu skal jeg til at ordne køkkenet efter aftensmad igår og morgenmad i dag. Jeg skal ha handlet ind, ryddet op her hjemme, samlet vores nye spisebords stole. Tobias har købt nye stole til os, som en overraskelse til mig. De kom her forleden med en fragtmand – men de står stadig pakket ind i kasser.

Jeg skal lige ha kigget på lidt banksager i dag og skal også arbejde lidt (Trold & Blomst) Har lidt inspirations billeder jeg skal have taget med mine postkort og plakater til Trold & Blomst´s FB og IG side. Så skal jeg ha hente Liva fra vuggestue og hygge lidt med hende inden jeg skal lave aftensmad. Hvornår Tobias er hjemme i dag ved jeg ikke lige – ved at han skal ud og cykle en lidt lang tur i dag (Han træner jo op til ironman og alle de andre halv marathon og marathon løb han skal lave i år)  Så ham regner jeg ikke lige med at se før vi skal spise aftensmad.

Når Liva så er blevet lagt kl 20.00 – 20.30 så skal jeg ligge på sofaen som er blevet min bedste ven efter jeg er blevet gravid. Med plukveer og bækkenløsning så findes der virkelig ikke noget bedre end at ligge på mit varmetæppe i sofaen og bare glo tv. Måske jeg får blogget lidt mere i dag/aften. Har en del indlæg jeg er bagud med som jeg gerne ville ha ind på bloggen. Men tid og overskud er der altså ikke lige for tiden hos mig 🙁  IMG_5734

2 thoughts on “Min dag i dag.

  1. Hej:)
    Jeg har på et tidspunkt set at du har et rigtig flot billede på lærred af din familie i Hvidt og gråt . Hvor har du fået lavet det henne?
    Vh kristel:)

    1. Hej Kristel.

      Tak, det billed er vi også virkelig glade for. Men det er en gave fra en af min veninder som selv har malet det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *