Gravid

Min hospitalstaske

IMG_5894

Så er hospitalstaske pakket og klar til afgang. Både min og lillemandens. Det er godt nok 5 uger før, men både Tobias og jeg har på fornemmelsen af at jeg kommer til at føde før tid. Så heller være på den sikre side og havde den pakket og klar. I forhold til første gang jeg pakket tasken da jeg skulle føde Liva så indeholder tasken en del flere ting denne her gang. Grunden til at jeg har valgt at pakke en lille kuffert er fordi jeg ved jeg skal blive på Hvidovre efter min fødsel. Jeg er ikke som alle andre anden gangs fødende som vil blive sendt hjem efter 4 timer, hvis bare det var sådan! Men fordi lillemanden har læbe gane spalte skal vi være indlagt i nogen dage – højest en uge. Så det er ikke en normal hospitaltaske jeg tager med som alle andre anden gangs fødende ville pakke.

Taske til lillemanden:

– 4 stk. bodyer str. 50
– 4. stk. bodyer str. 56
– 2 stk. natdragt str. 50
– 1 natdragt str. 56
– 4 stk. Strømper
– 3 stk. Strømpebukser
– 2 stk bukser med føder
– Køredragt
– 2 par Futter
– 3 stk. hue
– Baby dyne og 2 stk. Baby sengebetræk
– 3 stk. Stofbleer
– Babyolie og zinksalve – men det er just in case – man ved jo aldrig om man får brug for det
– 2 stk. Sutte – ved ikke om han overhoved vil have sut. Men nu er de pakket med ned.
– 2 stk. Sutteflasker – har fået dem fra Riget som er specielt til ham da han har læbe gane spalte
– Brystpumpe til at pumpe ud- da han ikke kan amme.

Som i kan se på min liste så har jeg valgt at pakke tøj i både str. 50 og 56 til lillemanden – men jeg synes altså ikke at han skal ligge og svømme rundt i for stort tøj hvis str. 56 er for stort – og jeg vil selvfølgelig heller ikke mose ham ned i en str. 50 hvis han er en stor dreng! Heller være på den sikre side og have i begge størrelser til ham.

Min taske:

– Vandrejournalen
– 2 stk bukser – meget løse bukser som ikke strammer om maven
– 5 stk toppe/amme toppe
– 3 stk. Amme bh
– 5 stk sokker
– En stor t-shirt/ natkjole jeg kan sove i
– 1 lækker cardigan
– 6 stk. trusser
– Store bind (de største du overhovedet kan finde i supermarkederne – du bløder en hel del efter sådan en fødsel)
– Min ønskeliste til jordemoderen, der indeholder mine ønsker og overvejelser til fødslen
– Hårelastikker – mit hår skal bare op og væk fra mit ansigt når jeg skal føde

Har endnu ikke pakket mine toiletsager ned da jeg jo stadig bruger dem. Men det her vil jeg gerne have med:

– Deodorant
– Make-up
– Hårbørste
– Læbepomade
– Tyggegummi
– Tandbørste og tandpasta – har købt ny til både Tobias og jeg.
– Shampoo
– Krops sæbe
– Skraber
– Bodylotion
– Ammeindlæg
– Panodil

Diverse ting:

Cola, juice, frugt & snaks til farmand og jeg
Kamera + oplader
2 x mobil oplader
PC’er + mobilt internet
Autostol

IMG_5890 IMG_5891 IMG_5893

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *