Alt muligt blandet, Gravid

Mor her er alene hjemme!

IMG_5612

Sidder på sofaen med mit varmetæppe rundt om min læn plus jeg har dyne over mig også. Hygger rigtigt og nyder stilheden i lejligheden. Okay, helt stille er der ikke da fjernsynet køre i baggrunden 🙂 Tobias er taget hjem til hans forældre med Liva og Bonzo så jeg kunne få lidt tid til mig selv. Har virkelig en dejlig kæreste der tænker på mig og prøver at hjælpe mig så meget som han nu kan, så jeg kan slappe af og ikke overanstrenger mig i den sidste tid af min graviditet. Med alle de plukveer jer har så skal jeg jo bare ligge ned indtil jeg føder!

Jeg har taget et langt varmt bad – det hjælper rigtigt meget på min bækkenløsning. Så har jeg forkældet min krop med en lækker scrub og brugt en dejlig body lotion bagefter. Min hud er så blød nu, and I love it!IMG_5818

 

Sidder ellers lige nu og arbejder og tegner på nye ideer til Trold & Blomst, nye plakater og produkter. Har i forresten set at jeg har givet webshoppen en lille makeover? Er ret glad for resultatet og håber i er ligeså glade for det nye look som jeg 🙂Skærmbillede 2015-03-11 kl. 20.06.55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *