Liva og jeg

Bumprider – Ståbræt til barnevogne, klap- og kombivogn.

IMG_6366

Nu er hverdagen ligesom igang igen og Tobias er tilbage på arbejde, hvilket betyder jeg skal hente Liva efter vuggestue. Hver gang skal jeg havde Louis med og nogen gange også Bonzo. Det er en gå tur på 8 min fra vuggestuen og hjem til os. Men Liva gider ikke at gå de 8 min det tager, hun bliver hurtigt træt og vil bæres. Normal (før jeg fødte Louis) hente jeg hende på cykel, men det kan jeg bare ikke når jeg skal have Loius med og til tider også Bonzo. Så vi har været ude og købe et ståbræt til vores kombivogn. Den hedder Bumprider og er universal, så det passer til alle barnevogne, klap – og kombivogne. Den er ret smart og mega praktisk. Liva er så glad for det ståbræt og hun elsker at stå på den og råber “Dyt dyt” når vi køre/gå hjem fra vuggestuen. Den har virkelig redet mig et par gange når jeg har hente hende og hun til at starte med vill gå hjem. Så går der bare ikke så lang tid før hun begynder at brokke sig og vil bæres. Så den er jeg altså ret så glad for at vi har købt og vil ikke kunne undvære den nu!

Den kan købes på de fleste hjemmesider der sælger barnevogns udstyr osv. IMG_6326IMG_6325 IMG_6324

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *