Alt muligt blandet

Elsker at vågne op til dette!

IMG_6411

Godmorgen 🙂 Se lige hvad jeg er så heldig at vågne op til 🙂 Jeg elsker mit liv lige nu. Elsker at jeg er blevet mor til to og så er jeg så heldig at jeg har fået en af hver! Det er ikke nemt og lidt hårdt for tiden, men at vågne op til dette syn gør jeg glemmer hvor hårdt det er og ved at i sidste ende så er det 100% det hele værd! Jeg føler mig så heldig og meget rig på alle måder. Jeg har verdens bedste mand som jeg elsker ubeskriveligt højt. Han er den bedste far man kunne ønske sig og lige så dejlig en kæreste! Jeg kan godt nogen gang tage mig selv i at tænke “Hold kæft, jeg er verdens heldigste pige/kvinde på denne jord med sådan en mand i mit liv”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *