Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

En uge gamle!

I dag er det en uge siden jeg fødte lillemanden. Det er vildt så hurtigt tiden og dagene går. Jeg kan jo slet ikke følge med. Forstår ikke der allerede er gået en uge og tænker “hvad fanden har jeg lavet i alle de 7 dage?”

Hvis jeg selv skal svare så ville det nok være:
Jeg har brugt tiden på at nyde mit nye lille vidunder. Men meget af tiden går også på at give flaske, pumpe mælk ud, skolde flasker, sove når han sover og være på når Liva er hjemme. Jeg føler mig lidt som en malkeko lige for tiden – alt handler om mælk og flaske de her dage. Det er utrolig vigtigt at han får spist det han skal – de 60 ml og gerne mere. Og det tager altså noget tid at få ham til at spise da jeg skal trykke på flasken hver gang han prøver at suge mælk ud af den. Der går heldigvis ikke en time mere som de første par dage – og han er blevet meget bedre til at spise, plus Tobias og jeg er blevet bedre til at finde en rytme med at trykke på flasken når han skal spise. Jeg pumper ud ca 2-4 gange om dagen. Det tager alt fra 15 min til 30 min. Jeg er så glad for jeg har fået den brystpumpe af Læbe Ganespalte Center – ellers ved jeg ikke lige hvad jeg skulle ha gjort. En håndpumpe ville ha taget alt for lang tid! Ville jo ikke ha haft noget liv hvis ikke den var elektronisk 🙂 Men hold op hvor bliver meget af tiden altså brugt på alt hvad der hedder FLASKER og MÆLK!

Han sover ellers stadig ret meget – vi vækker ham hvis ikke han selv vågner når han skal have mad. Han sover også det meste af natten – så vi får lidt søvn, men jeg skal stadig vække ham hver 3 time og give ham flaske da det er vigtigt at han tager på og vokser.

Tobias har være en utrolig stor hjælp her den første uge. Det har været dejligt at han har holdt barsel og være hjemme sammen med mig. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden ham. Han er virkIMG_6302elig den bedste!

IMG_6244

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *