Louis og jeg

Første besøg af sundhedsplejske.

IMG_6403

I dag har sundhedsplejsken være her og se Louis. Jeg havde ringet til hende et par dage før for lige at fortælle hende at han har læbe gumme ganespalte – mere så hun ikke blev helt overrasket når hun kom i dag. Hun virker rigtigt sød og jeg tror og håber på jeg vil få et godt “samarbejde” (Hvis man kan kalde det for det) med hende i forhold til det jeg havde med Livas sundhedsplejske. Hende var jeg nemlig ikke så glad for. Men nu er det en ny sundhedsplejerske og hun virker til at være meget rolig, lytter til hvad jeg fortæller, svare på mine spørgsmål og kommer med gode råd og svar.

Hun undersøgte Louis fra top til tå og han så rigtigt fin ud i følge hende. Han har taget på siden vi sidste fik ham vejret på Hvidovre og han er oppe på de 3 kg igen. Den sammen vægt som da han blev født. Hvilket jeg er glad for. Jeg har været lidt spændt på at finde ud af om han vokser og tager på nu hvor vi skal give ham mad som vi skal. Jeg ville ønske vi selv have en vægt her hjemme – men tror jeg ville gå alt for meget op i det og jeg ville nok blive lidt besat af at tjekke hans vægt hele tiden og se om han havde taget på. Men indtil videre ser det okay ud og vi skal bare forsætte med at give ham flaske hvad 3 time 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *