Liva og jeg

Godnathistorier er noget af det bedste lige nu.

Vi er endelig nået til det punkt, hvor godnatlæsning er en obligatorisk del af putningen. Vi startede så småt med billede-bøger og pege-bøger, og er nu nået til, at det gerne må være små historier. Det er virkelig rart, at vi ikke kun skal synge de samme 30 vers af “Jeg ved en lærkerede”, selvom det er hendes sang. Hendes baby sang som jeg sang hver aften for hende når hun skulle sove. Liva er 2,5 år og hun vil så gerne ha vi læser bog hver aften inden hun skal sove. Jeg syns det er så hyggeligt at sidde og læse bøger med hende. At se hende sidde og lytte og kigge på billederne i bogen. Snakke om hvad bogen handler om, om det der sker i eventyret og se hende forstå hvad jeg læser.

Jeg håber at det er noget vi vil forsætte med i lang tid. For det er sådan en hyggelig del af hendes putterutine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *