Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Hjemme igen.

IMG_6223

Så er vi hjemme fra Hvidovre. Jeg troede faktisk at jeg skulle være indlagt med lillemanden i en uge. Det var det indtryk jeg havde fået efter vi fandt ud af han har læbe gummespalte. Men fordi jeg er blevet så god til at give ham mad og har ligesom fået styr på hvordan det hele skal forgå med mad, udpumpning af mælk osv. Så syntes de det var okay at jeg tog hjem efter tre dage. Vi skal selvfølgelig holde øje med at han ikke bliver gul – for så har han gulsot og det er ikke godt! Og så skal vi sørge for at han spiser og gerne lidt mere dag for dag 🙂 Han er jo en lille fyr på godt og vel 2744 g – Han var 3000 g da han blev født, så han har tabt sig lidt, men det er normalt siger de kloge på Hvidovre 🙂

Nu skal vi bare ha en hverdag op og køre. Det bliver hårdt tror jeg. Især nu med to børn, den ene med fuld fart og masser af energi – sådan er det vel når man er 2,5 år. Og den anden født med læbe gumme ganespalte som kræver lidt mere end en normal nyfødt. Vi må tage en dag af gange og håbe på det bedste. Både Tobias og jeg ved og er indforstået med at det bliver nok en lidt hård og svær tid de første dage, uger og måneder. Men det er jo hvad det er, vi ved at med tiden vil det hele nok blive lidt nemmer og bedre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *