Louis og jeg

Lige nu – Hygge tid med Louis på altanen.

Vi (Louis og jeg) er lige kommet hjem fra Ikea – Var ude og købe en ny stol til Liva. Hun har Trip Trap stolen men den skal Louis have da vi har det der babysæde der passer til. Så Liva har fået en ret så pæn og lækker junior stol som passer perfekt i farve til vores spisebord. Glæder mig til hun kommer hjem efter vuggestuen og skal prøve den. Skal lige have Tobias til at samle den 🙂

Nu sidder jeg ude på altanen og nyder det gode vejr sammen med min lille Louis mus. Hold kæfte hvor jeg altså bare nyder ham – han er sku så lækker min lillemand. Han har lige fået flaske og sover nu i sin barnevogn. Imens kan jeg lige få indhente lidt blogindlæg og emails 🙂 IMG_6415 IMG_6416

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *