Liva og jeg

Liva bliver forkældet af sin morster.

Liva er i dag blevet forkældet af sin moster Bella. Hun har  fået en gave som hun stolt pakket ud og skulle prøve med det sammen. En løbecykel som virkelig er let og smart til hende – den er god for hende så hun kan få en bedre balance. Liva har virkelig dårlig balance, så sådan en løbecykel er perfekt. Hendes kusine Amelia har den sammen løbecykel så de skulle jo lige ud og køre på den. Der gik desværre kun 5 min så gad Liva ikke mere. Tror lige hun skal øve sig lidt mere på den. Hun ville meget heller gå og løbe end at sidde på sin nye løbecykel. Jeg regner nu med at hun kommer til at bruge den meget hen over sommeren og især når jeg skal aflever hende i vuggestuen når lillemanden er blevet født. Fordi så kan jeg nemlig ikke cykle hende over i vuggestuen mere, der skal vi gå med lillemanden i barnevogn og så er løbecyklen perfekt for liva at køre på. IMG_6127 IMG_6128 IMG_6129 IMG_6130 IMG_6131 IMG_6132

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *