Børnetøj og mode

Ny Hummel jakke fra Mormor

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.52.11

 

Liva har fået en ret så lækker Hummel jakke af sin mormor. Hun var så glad for den at hun skulle prøve den med det sammen og have den på indefor. Meget stolt var hun da hun fik den på og så er det alså en ret lækker farve til hende. Hun har haft den på en del gange nu også i regnvejr (gad ikke at tage kampen med hende om at hun skulle ha regnjakke på istedet) Men den er altså ret vandtæt og perfekt i alt slags vejr. Måske ikke når det er koldt, sner og blæser vildt meget. Men ellers er det altså en perfekt forårs/sommer/efterårs jakke.

Min mor har købt den i Magasin men jeg fandt den her inde på Houseofkids.dk

IMG_6471 IMG_6470 IMG_6469 IMG_6468 IMG_6467

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *