Min drøm

Påsketilbud hos Trold & Blomst.

Easter-FB-01-01-01 kopi2

Det er påske og jeg elsker denne tid. Påskefrokost, familie hygge, (ny tradition) op i sommerhuset i nogen dage og hvis jeg ikke var gravid så havde jeg drukket en god påske øl! Livas vuggestue er lukket de næste mange dage og vi skal virkelig bare hygge, lege og være sammen som familie. Vi udnytter lige påskeferien som en familie ferie inden lillemanden kommer til verden.

Men jeg vil også gerne forkælde jer og derfor har jeg lavet en lille rabatkode til jer som i kan bruge fra i dag og frem til d. 7 april, hvor i kan spare 20% på jeres ordre her i påsken. Rabatkoden er: påske – den skal bare tastes ind inden i godkender jeres ordre når i bestiller.

God påske alle sammen 🙂

IMG_6006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *