Sommerhus

Vi nyder det gode vejr.

Vi sidder ude i haven her oppe i sommerhuset og nyder at solen er fremme. Det er virkelig godt vejr og man føler det er ved at blive forår! Det er så dejligt at Liva bare kan rende rundt og lege for sig selv og hygge uden at vi skal holde øje med hende – i forhold til hvis vi var der hjemme, altså udenfor lejligheden hvor der køre biler forbi hele tiden. Vi skal bare slappe af, hygge og nyde tiden sammen inden vi går fra at være 3 til 4 i familien. Det er vigtigt for mig at Liva får nogen gode dage de næste par dage med masser af oplevelser og gode minder sammen med Tobias og jeg. Vi har også lovet min farmor og hendes mand at komme forbi dem i morgen og hygge til hjemmebagte boller og en kop the. Liva elsker når vi tager forbi dem og siger hej. Hun bliver altid max forkældet af dem begge med både is, hjemmebag og masser af opmærsomhed. En lille tur ned til vandet skal vi også, det er jo nærmest en selvfølge når vi er her i sommerhuset 🙂

IMG_6027
IMG_6030 IMG_6034
IMG_6026 IMG_6036

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *