Louis og jeg

Louis 1 måned gamle.

1 måned gamle

På billed – Louis har mine 12 måneder klistermærker på sin body som jeg har tegnet og designet til Trold & Blomst. Der er 12 klistermæsker i en pakke som man kan klister på tøjet for hver gang han er blevet en måned ældre. De kan købes inde på Trold & Blomst hjemmeside. 

I dag er Louis 1 måned. Tænk at det allerede er en måned siden jeg fødte lillemanden. En måned siden jeg lå i smerter i 8 timer og 48 min for at få ham til verden. Jeg kan slet ikke forstå hvor tiden er blevet af – det går alt for hurtigt. Allerede før jeg fødte lillemanden har jeg været forberedt på at nu vil der igen være baby gråd og skrig, forberedt på at skulle give flaske hver 3 time hvis ikke ofter, forberedt på et barn der kræver lidt mere da han har læbe gumme ganespalte. Så det er klart at tiden går hurtigt og det er helt ok, det er hårdt og det kræver noget, især når jeg også har Liva. Jeg er bare meget træt men jeg elsker hvert et sekund (hader det nok også til tider!) Jeg prøver virkelig at nyde tiden jeg har med ham som lille baby for jeg ved at før jeg får set mig om så sidder han selv, kravler, og går!

Louis er ved at skifte øjenfarve fra den sorte farve som han er født med til grønne – Jeg tror han får ligeså flotte øjne som sin far og søster. Han ligner jo Liva på en prik. De er som to dråber vand når jeg kigger på billeder af hende fra hun var nyfødt og baby. Det er helt vildt, han kommer også til at ligne Tobias. Igen intet af mig i ham ligesom der intet af mig i Liva. Det eneste er at han har mere hår end Liva havde da hun blev født og så er det brunt. Men hans hårfarve kan jo stadig nå at ændre sig med tiden. Nu må vi se hvordan han ender med at se ud når han er lidt ældre. Men jeg kan virkelig ikke se noget af mig i ham – havde jo lidt håbet på at nu hvor Liva ligner Tobias så meget så ville nr to måske få lidt mere af mig i udsende. Men sådan skulle det altså ikke være 🙁 Til gengæld har jeg fået to meget lækker børn 🙂

Jeg er stoppet med at pumpe mælk ud – det var alt for stressene til sidst. Det tog alt for meget tid og jeg følte ikke jeg lavet andet end at pumpe ud og give mad hele tiden. Det skal være hyggeligt og behageligt for os begge og derfor har jeg valgt at stoppe, da det til sidst var noget jeg ikke kunne overskude og blev i dårlig humør af. Tobias var med inde over den beslutning og han var enig i at det nok var det bedste for at jeg også kunne slappe af og nyde min barsel. Også så den ikke kune handlet om mælk, bryster og flasker.

Liva klar det stadig rigtigt godt som storesøster. Hun er så glad for ham og vil stadig hver morgen give kys og kram til ham. Jeg er så glad for at hun har taget så godt i mod ham og elsker ham så højt. Ord som “Min louis” og “Min lillebror” er det hun siger mest. Hun er meget beskyttene over for ham når det kommer til andre – især dem over for vuggestuen. Hvis jeg har Louis med over for at hente hende så kan hun ikke lig at de andre børn kigger på ham. Så skubber hun dem væk, siger “Nej gå, min lillebror” og stiller sig foran dem for at de ikke kan kigge på ham. Hun bliver en fantastisk storesøster, det kan jeg mærke. Og jeg ved at de vil komme til at få det godt med hinanden når de bliver ældre.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *