Louis og jeg

Hjemme igen med en glad Louis.

IMG_6600

Så er vi hjemme igen og mor her er træt! Men lillemanden har fået tømt sin mave (2 gange) og har fyldt den op med masser af mælk. Så nu er han i meget bedre humør og vi kan virkelig mærke forskel på hvordan han har det. Han ligger lige nu bare i sin vugge og kigger. Siger små lyde – som om han snakker til mig 🙂 Han spiser mælk igen og har sovet lidt her til aften. Det var virkelig godt for ham at få tømt den mave og nu er vi obs på at han skal “lave” hver dag. Han får nu Laktulose – 3 ml om morgen og 3 ml om aften. Det skulle hjælpe ham med at komme af med sin afføring. Laktulose binder vand i tarmen og blødgør afføringen hvilket gør det nemt for lillemanden at komme af med det og ikke skal bruge energi og tid på at presse det ud hvis det er hårdt. Så vi er ret glade for at vi har fået det med hjem hen over weekend og håber på at det vil virke.

Nu vil jeg smutte i seng og håber på at få en masse søvn i nat – i hvert fald mere end jeg har fået de sidste par dage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *