Louis og jeg

Indlagt på Hvidovre – Opkast og gylp.

Vi er blevet indlagt på Hvidovre da Louis har kaste op/gylpet meget de sidste par dage. Enten kommer der noget op lige efter han har fået en flaske, altså som i at vi når lige at fjerne flasken og så kommer det hele op igen. Ellers kaster han op imens han bliver bøvset og så forsætter han med at små gylpe i noget tid indtil han ikke har mere tilbage i maven. Han græder meget også når han skal have flaske. Til tider afviser han flasken og skriger helt vildt når han skal synke. Jeg snakket med vorespeciale sundhedsplejerske Dorthe fra Læbe Ganespalte Centeret og hun sagde at det godt kunne være han havde det der hedder Refluks.

Kort info om Refluks.
Børn der har alvorlig refluks (syretilbageløb fra mavesækken) har ofte smerter i forbindelse med eller efter måltider. Smerterne skyldes syrepåvirkning i spiserøret. (mavesækken er designet til at klare det syreholdige indhold, men det er spiserøret ikke)

Da vi har en åben indlæggelse på Hvidovre, ringet jeg ind til børneafdelingen og snakket med dem ang de sidste par dage og nævnte at der måske var mistanke om Refluks. De bad mig om at komme ind så de kunne se på Louis.

Nu er vi blevet indlagt i en enestue – hvilket er rigtigt rat. Jeg ville nemlig stresse hel vildt hvis jeg skulle dele stue med nogen når Louis græder så meget! Det ville ikke ha været sjovt for dem eller mig! Børnelægen har været og kigge på ham og så har han fået taget en urin prøve og det var altså ikke sjovt. At tage en urin prøve på en baby er ikke bare at tisse ned i en kop. Næææ nej, lægen stikker ham med en meget lang nål lige over hans ædle dele og så suget de urinen ud fra han blære. Alt imens skulle jeg give ham sukkervand. Men jeg kunne overhoved ikke gøre andet end at græde og en anden sygeplejerske måtte overtage for mig. Puha, han græd og jeg græd og da det hele var overstået fik jeg ham op i mine arme igen. Jeg kunne ikke gøre andet end at kysse og kramme ham, holde ham tæt ind til mig og trøste ham! Nu venter vi på svar om han måske kunne have urinvejsinfektion.

Det positive ved at vi er her er at min veninde som er sygeplejerske arbejder på den afdeling vi er indlagt på. Og hun kommer på arbejde i morgen tidlig, så der vil jeg få selskab af hende i løbet af dagen! IMG_6798 IMG_6799

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *