Liva og jeg

Savner min prinsesse.

IMG_6628

Jeg savner hende her helt vildt. Se hende lige på dette billed, vi sender luft kys 🙂 Åhhh hun er altså den dejligeste pige og det bedste af det hele er at hun er min pige.

Hun har lige været forbi sammen med Tobias så vi kunne hygge lidt og spise noget frokost sammen. De er lige kørt da de skal til min lillesøsters fødselsdag. Jeg og Louis skulle ha været med, men nu er vi jo indlagt, så Tobias tager Liva med til fødselsdagen så hun kan få lov til at hygge med min familie og måske hun så ikke vil tænke så meget over hvor mor er.

Jeg savner hende og hader at være væk fra hende i så lang tid. Jeg tror faktisk at det er første gang jeg er væk fra hende i så mange dage. Min samvittighed er virkelig ikke god da jeg jo syntes det er synd for hende at jeg er her på hospitalet med Louis. Men hun har jo sin far og jeg ved at han passer på hende og sørge for at hun har det godt. Fra hun har været nyfødt har hun været vand til at farmand rejser væk i nogen uger – da han jo skal arbejde. Men hun er ikke vand til at jeg er væk fra hende, jeg har nok kun være væk fra hende en nat eller en hel dag. Men aldrig mere end det, så jeg syntes det er svært og hårdt. Og nu her da de skulle gå havde hun også svært ved at forstå at mor ikke skulle med hjem. Og det gjorde hende ked af det også selvom jeg prøvet at forklare hende at lillebror er syg og mor skal blive og passe på ham. Men hvordan forklare man en på 2,5 år det? Hun græd selvfølgelig da de gik og lyden af hendes grædende stemme og at jeg kunne høre hende sige “Min mor, min mor” hele vejen ned af hospital gangen gjorde mig ked af det. Puha, jeg kan slet ikke ha at hun er ked af det og græder på den måde. Jeg blev selv ked af det og græd da også da Liva og Tobias gik. Jeg syntes virkelig det er hårdt og håber virkelig at lillemanden snart er rask så vi kan komme hjem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *