Louis og jeg

Store Bededag = Indlæggelse på Hvidovre

De sidste par dag har været ret slemme – ingen søvn, masser af gråd og ondt i maven. Lillemanden har de sidste par dage virkelig været ked af det og har ikke vil spise. Hver gang jeg eller Tobias har prøvet at give Louis flaske så har han afvist den. Prøvet at fjener sin mund væk fra flasken, grædt og skreget som om det gjorde ondt når han skulle spise/synke. Han har grædt og grædt også når han ikke skulle ha flaske og samtid har han heller ikke ville sove. Det er som om han har ondt i maven og har virkelig svært ved at falde til ro. Han kan kun sove når han ligger på mig og selv om jeg syntes det er mega hyggeligt så er det jo ikke holdbart!

Så jeg ringet til Hvidovre og de bad os om at komme ind med det sammen. Vi blev indlagt med det sammen efter børnelægen havde kigget på ham. Hun vurderet at det er fordi han ikke har kunne komme af med sin afføring – for at være helt ærlig så har han ikke prutte i 7 dage. Og det kunne være grunden til at han ikke vil spise, sove og græder hele tiden. Det må jo gøre så ondt i hans mave når han ikke har “lavet” noget i så mange dage. Vi var ikke lige obs på at når man får modermælkserstatning så skal man altså “lave” hver dag!!

Tobias er kørt hjem da Liva skal hentes – hun bliver passet. Jeg er blevet på Hvidovre med lillemanden indtil at han har det bedre. Planen er så at de vil tømme hans mave ved at sprøjte noget saltvand oppe i enden på ham for at løsne op i hans afføring og så skal de se ham spise et par gange. Så vi ender nok med at være her hele dagen!

Vi havde ellers planer om at tage i sommerhus da det er Store Bededag og ville holde en lang weekend i familiens tegn. Men det bliver desværre ikke til noget – Krydser finger for at vi kan komme hjem i aften, hvis altså lillemanden har det bedre.

IMG_6591IMG_6587 IMG_6588 IMG_6589

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *