Alt muligt blandet, Liva og Louis, Læbe gumme ganespalte

Tilbage på bloggen igen.

Savnet til at bloggen og skrive om vores liv, vores små øjeblikke og oplevelser som familie er stor! Jeg har ikke skrevet her inde de sidste 3 måneder – Til gengæld har jeg haft tid til at nyde sommeren med familien, venner og har fået en masse tid til mig selv. Jeg har fået meget mere ro oppe i mit hovede efter Louis nu spiser, sover, griner og smiler. Han er blevet en tilfreds lille baby – nu 4,5 månede gammel. Da jeg stoppe med at blogge var han godt og vel 1 måned og der var sket meget den 1 måned af hans liv. Med indlæggelser på Hvidovre, en baby der græd konstant, aldrig sov, kaste op når han havde fået en flaske, tog ikke på i vægt og en storesøster der også skulle have opmærksomhed, kærlighed og vide at vi stadig var hendes mor og far, selv om lillebror nu var kommet til verden.  Det var et rod den 1 måned, Tobias og jeg var begge frustreret, trætte, kede af det og havde ikke noget energi. Vi kæmpet med at få styr på familien, få en hverdag til at fungere og få vores forhold til at være mere end to venner der passer to små børn.

Samtid med alt det har jeg også Trold & Blomst. Jeg måtte ind på kontoret, have Louis med og pakke ordre. Svare mails og alt det andet der kunne laves på computeren gjorde jeg der hjemme. Men pakke ordre var jeg nød til og havde ham med var den eneste mulighed. Så lidt kaos, babygråd og en masse forstyrrelser for andre inde på kontoret, pakket jeg ordre så hurtigt jeg kunne med en baby på armen. Det gør jeg stadig, men nu med en glad baby som ikke forstyrre så meget når vi er der inde og pakke. Han sover faktisk for det meste nu når vi køre ind på kontoret og så kan jeg lige nå at pakke inden han vågner og skal have flaske 🙂 Hvilket er dejligt – måske også for de andre der sidder der inde!!

Der er kommet meget mere ro på vores liv, vores hverdag og alt fungere som det skal. En ting er at føde en baby med læbe gumme ganespalte, men når alt det andet så kommer oven i så tager det altså på ens energi, ens humør og man føler man bare skal overleve koste hvad det vil. Vi fandt jo ud af da vi var indlagt på Hvidovre at Louis er komælksallergi. Og det var derfor han ikke kunne holde mælken nede i maven. Så han får noget specielt modermælkserstatning som ikke indholder komælk og efter vi er starte på det er der kommet ro på. Louis er vokset meget og virkelig hurtigt efter han har fået det rigtigt mælk! Han er stadig en lille en og har ikke så mange elastikker på arme eller ben. Men han er 61 cm lang og vejere 6 kg 🙂 Han er glad og tilfreds, snakker meget når han er vågen, kan ligge på maven med hovedet oppe og elsker at holde på sine føder når han ligger på ryggen.

Der er sket meget de sidste 3 måneder, jeg skal nok skrive lidt mere om det de næste par dage. Men tanken er at jeg vil starte stille og roligt op med at blogge igen, det bliver nok ikke hverdag som før, men 2-3 gange om ugen. Jeg vil skrive for min egen skyld, fordi lysten er kommet tilbage til at skrive igen. Det er ikke for nogen andre end mig selv og for børnene. Jeg syntes det er vigtigt at Louis også har lidt at læse om når han bliver ældre – om hans start på livet, hans barndom og de oplevelser der kommer med Liva og ham sammen. Når jeg engang føler at nu kan bloggen ikke komme videre så vil jeg stoppe og få printet hele bloggen ud og lavet om til en bog. Så begge børn får en hver som de altid vil have og vil kunne kigge i. Så de kan læse om deres barndom, de oplevelser vi har givet dem som forældre og om vores gode og dårlige dage her hjemme. Inderst inde tror jeg og håber på at mine børn vil vide når de er ældre, at vi elsker dem, elsker hinanden og vi vil gøre alt for dem og vil elske dem lige meget hvad der sker – Trods de kampe vi (Tobias og jeg har og os som forældre til Liva og Louis) har her hjemme, vores dårlige dage, skænderier og uenigheder i alt fra opdragelse til hvordan vi skal leve vores liv.

Når det så er sagt – så glæder jeg mig til at starte op igen. Få skrevet nogen indlæg og om hvad der er sket de sidste par måneder i vores liv 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *