Ferie og rejser, Min drøm

Arbejdet skal gøres trods vi er på ferie.

Alle er taget ned på stranden, det er kun Louis og jeg der er blevet hjemme i huset. Louis kan ikke tåle den sol og varme og derfor har jeg valgt at blive hjemme med ham. Han sover middagslur lige nu så jeg vil prøve at arbejde lidt på Trold & Blomst. Få besvaret lidt mails og arbejde på nye ideer.

Jeg bruger simpelthen for lidt tid på Trold & Blomst efter jeg har født Louis og det irritere mig helt vildt. Den dårligsamvittighed er der konstant over at min drøm bliver overset og skubbet lidt i baggrunden fordi Louis kræver lidt mere. Jeg har bare ikke tid eller energi til at arbejde om aften når begge børn sover. Jeg er selv så træt og sover når jeg kan (også om dagen) fordi søvn har jeg brug for og det får jeg ikke meget af med Louis som sover så dårligt om natten. Jeg vil så gerne løfte Trold & Blomst op til noget større men det er svært lige nu med to små børn, i sær nå den mindste kræver lidt mere. Den tid jeg har bruger jeg på de vigtigste ting som at pakke ordre, svare mails og lave lidt markedsføring. Men jeg ville ønske at jeg havde mere fokus på mit arbejde. Det er jo for helvet min drøm, det jeg brænder for! Måske jeg burde finde en barnepige når vi kommer hjem fra Mallorca. En der kan tage ham i dagtimerne og passe ham i nogle få timer. Bare 3-4 timer hvor jeg kan få arbejdet meget mere end jeg gør nu! For noget skal ændres og så savner jeg helt vildt meget at have tid til at være kreativ og tegne. Udvikle mine ideer jeg har oppe i hovedet og få dem ned på papir!

Så ikke mere tid på bloggen – nu skal der arbejdets igennem 🙂IMG_8698 IMG_8710IMG_8757

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *